Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

«Об’єднаймося ж, брати мої!»2012.12.20 11:15


ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ

Н А К А З __17.12.12___ м.Луцьк № __176___

Про проведення в області ХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвяченого Шевченківським дням

На виконання Указу Президента України від 22.03.2002 р. № 284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» та згідно з Положенням про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», затвердженим спільним наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури і мистецтв України, Державного комітету України у справах сім’ї та молоді від 29.08.2003 р. № 585/529/875 та зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 09.09.2003 р. за № 779/8100, з метою популяризації творчої спадщини Т.Г.Шевченка, виявлення художніх здібностей та обдарувань серед учнівської молоді НАКАЗУЮ:

1. Провести щорічний Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвячений Шевченківським дням (далі – конкурс) у номінаціях «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво» серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів у три етапи з листопада 2012 року по лютий 2013 року.

2. Затвердити склад журі ІІІ (обласного) етапу (додається).

3. Начальникам відділів культури і туризму райдержадміністрацій, виконкомів міських (міст обласного значення) рад, управлінню культури Луцької міської ради забезпечити проведення І, ІІ етапів конкурсу у встановлені терміни та подати роботи переможців ІІ етапу конкурсу до 11 січня 2013 року в Обласний науково-методичний центр культури за адресою: 43025, м.Луцьк, вул. Горького, 3, чітко вказавши (в заявці та на зворотній стороні роботи): – назву роботи; – прізвище, ім’я, по-батькові учасника (учасників); – день, місяць і рік народження учасника (учасників); – домашню адресу учасника (учасників) та номер телефону; – навчальний заклад учасника (учасників); – клас (курс) учасника (учасників); – прізвище, ім’я, по-батькові викладача (вчителя, керівника студії тощо), контактні телефони. Наголошуємо, що окрім відомостей про учасників конкурсу та викладачів (учителів, керівників студії тощо) на ІІІ етап конкурсу необхідно подати ксерокопії свідоцтв про народження учасників конкурсу та копії паспортів викладачів (учителів, керівників студії тощо).

4. Доручити Обласному науково-методичному центру культури (директор – Рожнова Л.В.) вирішення організаційно-творчих питань, пов’язаних з проведенням конкурсу (14-31 січня 2013 року). До 10 лютого 2013 року подати роботи переможців обласного етапу конкурсу на заключний конкурс до м.Києва.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Остапчук Г.В.


Начальник управління       В.Лисюк  

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"