Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Нові імена України2013.04.05 11:18

4 квітня 2013 року в місті Луцьку відбувся обласний (відбірковий) конкурс в рамках Всеукраїнського огляду-конкурсу за програмою Українського фонду культури «Нові імена України». Програма спрямована на виявлення і підтримку юних та молодих талантів усіх видів і жанрів творчої і виконавської діяльності в галузі літератури, музики, образотворчого мистецтва та народної творчості.

У конкурсі взяли участь 31 учасник з Маневицької, Ківерцівської, Шацької, Луцьких музичних шкіл № 1, 3, Камінь-Каширської, Ковельської шкіл мистецтв та Волинського державного училища культури і мистецтв імені                       І.Ф.Стравінського.

Конкурсні виступи відзначились високою майстерністю виконання, художньою довершеністю, цікавим репертуаром.

        Журі очолила професор Національної академії імені П.І.Чайковського, народна артистка України Глух Світлана Петрівна.

Визначені переможці, які 25 квітня у місті Києві змагатимуться за найвищі відзнаки на заключному турі Всеукраїнського конкурсу:

– Арсен Андрощук (баян), викладач Щегельський Ф.Г., Ніка Михальчук (фортепіано), викладач Циганкова І.В. – Луцька музична школа № 1 імені        Ф. Шопена;

– Ілля Пилипчук (бандура), викладач Ковалик І.М., Дмитро Пархомович (туба), викладач Шумік О.В. – Камінь-Каширська дитяча школа мистецтв;

– Нікіта Ільїн (флейта), викладач Мартинюк В.А. – Ківерцівська дитяча музична школа;

– Світлана Пастернак (вокал), викладач Цюп’яшук О.В.) – Шацька дитяча музична школа;

– Марія Козлюк (саксофон), дует кларнетистів у складі Станіслава Павловича та Юрія Нікіфорова (викладач Клейзун О.І.), Тарас Білінець (сопілка), викладач Фокшей Ю.Є., Анна Хомич (акордеон), викладач Милогородська В.Й., квартет бандуристок у складі Іванни Холонівець, Світлани Лагоди, Наталії Мануйлик та Анни Вайдюк (викладач Дмитрук І.І.) – Волинське державне училище культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського.

 

 

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"