Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

обласний конкурс музично-теоретичних дисциплін та музичної літератури2016.08.30 10:33





                                                    НАКАЗ                                                    ПРОЕКТ

Про проведення обласного конкурсу
 з музично-теоретичних дисциплін та
 музичної літератури серед учнів
початкових спеціалізованих мистецьких
 навчальних закладів

     На виконання Регіональної програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини в області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Волинської обласної ради від 10 лютого 2016 року № 2/28, з метою зацікавлення учнів дисциплінами музично-теоретичного циклу та музичної літератури, підвищення рівня їх знань, розвитку творчих навиків, оцінки стану методичної роботи викладачів

НАКАЗУЮ:
1. Провести 22 березня 2017 року обласний конкурс з музично-теоретичних дисциплін та музичної літератури серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів у Волинському державному училищі культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського (далі – Конкурс). Початок о 10.00 годині.
2. Затвердити Положення про проведення обласного конкурсу з музично-теоретичних дисциплін та музичної літератури серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (додається).
3. Доручити підготовку та проведення конкурсу Обласному науково-методичного центру культури (Рожнова Л.В.).
4. Обласному науково-методичному центру культури розробити та в установленому порядку подати на затвердження кошторис витрат та забезпечити вирішення організаційних питань, пов’язаних з підготовкою і проведенням ІІІ (заключного) туру Конкурсу.
5. Начальникам відділів, секторів культури, культури і туризму райдержадміністрацій, виконкомів міських (міст обласного значення) рад, директорам початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів провести відповідну роботу щодо участі учнів і викладачів у Конкурсі. Взяти до уваги, що витрати на проїзд і добові за рахунок організацій, які відряджають.
6. Директорові Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського Панасюку В.Г. створити належні умови для проведення ІІІ (заключного) туру Конкурсу та забезпечити участь викладачів у роботі журі.
7. Головному спеціалістові управління культури облдержадміністрації Юфимчук І.Л. забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Головного територіального управління юстиції у Волинській області.
8. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
9. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

Начальник управління                                                                                    В. Дмитрук Юфимчук 757 112
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"