Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Працівники культури відзначили своє свято2016.11.10 09:18

 Організатори мистецького заходу – управління культури облдержадміністрації та Обласний науково-методичний центр культури.
 Гостями та вдячними глядачами були працівники культури області та майстри народних ремесел.
 Першою несподіванкою стало те, що у ролі ведучих на сцену вийшли начальник управління культури облдержадміністрації Валерій Дмитрук та директор ОНМЦК Любов Рожнова. Варто зазначити, що дебют керівників культури області став більше ніж успішним.
Глядачі радісно сприймали не тільки офіційні нагороди за плідну працю на ниві культури а й високохудожні концертні номери.
 Кращих із кращих було відзначено грамотами Волинської обласної ради  (нагороди вручав заступник голови Роман Карпюк), та облдержадміністрації. Крім того було підбито підсумки творчих звітів аматорських колективів та окремих виконавців районів та міст області присвячених 25-й річниці Незалежності України. Почесну місію нагородження взяв на себе голова обласного журі народний артист України Олександр Огородник.
  Голова обкому профспілки працівників культури Ярослав Корнилюк привітав учасників та  відзначив передові районні первинні організації.
 До участі в святковому концерті були запрошені знані на Волині колективи – камерний оркестр Волинського державного училища культури і мистецтв  імені І. Стравінського, народний ансамбль бального танцю "Юність" Палацу культури міста Луцька, ансамбль "Благовіст" НВК гімназії №14 м. Луцька, окремі виконавці – солісти заслужений артист України, учасник АТО Адам Горбатюк, заслужений учитель України Олег Романюк, Людмила Бережна (м. Нововолинськ) та інші.
 Шквал емоцій тахорошого настрою подарували глядачам сценічні лялькові герої Галька і Манька у виконанні артистів театру ляльок Лариси Гарлінської та Світлани Стасюк. А все тому, що у жвавому та гострому діалозі інтермедії знайшли відображення актуальні проблеми культурної галузі краю.
 Працівники культури області не тільки були втішені приємністю  заходу а й взяли певний досвід проведення подібних імпрез у своїх закладах культури. 

















 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"