Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Семінар директорів у Ківерцях2016.12.15 17:10

          Тема наради-семінару – «Клуб і місцеві об’єднані громади. Роль клубних установ області у забезпеченні культурно-просвітницьких та дозвіллєаих потреб населення. Проблеми і перспективи співпраці».

         Учасників наради-семінар привітали голова Ківерцівської районної державної адміністрації Ткачук Валерій Євгенович та голова Ківерцівської районної ради Недопад Григорій Вікторович.

         Відкрила нараду-семіна директор ОНМЦК Рожнова Л.В. та окреслила  завдання про  місце клубних закладів у сучасному суспільстві, підбила підсумки  проведення в області Першого (регіонального) етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості.

         В роботі наради-семінару взяла участь Назаревич М.Р. – начальник відділу культури і мистецтв управління культури облдержадміністраці, яка висвітлила питання щодо вирішення проблем подальшого розвитку культурної інфраструктури села в умовах об’єднаних сільських громад.

         Досвідом роботи  в умовах об’єднаних громад поділилась з присутніми начальник відділу культури Ковельської районної державної адміністрації Матяшук Т.І.

         Спеціалісти відділів ОНМЦК надали методичні рекомендації з питань поточної роботи закладів культури області.

         Директор районного будинку культури  Бовканюк О.Н. ознайомив учасників наради-семінару з основними напрямками роботи закладу культури. Працівники Ківерцівського районного будинку культури імені  М.Ковальова підготували концертну програму за участю аматорських колективів та окремих виконавців будинку культури.

          

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"