Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Учасники семінару-практикуму вчилися звітувати2017.12.21 16:06

 

 

          21 грудня  2017 року в Обласному науково-методичному центрі культури відбувся обласний семінар-практикум методистів районних будинків культури, районних народних домів «Просвіта», міських Палаців культури,організаційно-методичного центру на тему «Особливості складання звітності клубних закладів відповідно форми 7-НК. Досвід, проблеми, нові можливості».

          Відкрив  семінар-практикум заступник директора ОНМЦК Клімчук Віталій Платонович. Він ознайомив учасників семінару  з планом роботи та детальніше зупинився на питанні про місце клубного закладу як складової соціально-культурного осередку громади в умовах децентралізації. 

          Роботу семінару-практикуму продовжила завідуюча відділу організаційно-методичної та видавничої діяльності Приймачук Юлія Сильвестрівна. Проаналізувавши звіти   за минулий рік вона  окреслила основні завдання  та вимоги до складання звітності за 2017 рік, а також нагадала присутнім учасникам семінару-практикуму про завдання клубних закладів області щодо проведення І (регіонального) етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості у 2018 році.       

      «Підсумки роботи аматорських колективів області  та  особливості подання звітності за 2017 рік. Підготовка аматорських колективів до переатестації» – ці питання були висвітлені у виступі Лопанової Вікторії Василівни – завідуючої  відділу аматорського мистецтва та народної творчості.

       Мартинович Олена Володимирівна – провідний методист відділу аматорського мистецтва та народної творчості змістовно і доступно розповіла присутнім на семінарі-практикумі про одне з найважливіших завдань клубних закладів області – облік та збереження нематеріальної культурної спадщини. Зокрема надала змістовну консультацію щодо  процесу інветеризації елементів НКС.

      Учасники семінару-практикуму заповнили анкету запропоновану фахівцями ОНМЦК, пропозиції та зауваження якої будуть враховані при організації наступних навчань.

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"