Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

«Нові імена України»2012.04.11 09:52


 Програма спрямована на виявлення і підтримку юних та молодих мистецьких талантів усіх видів і жанрів творчої і виконавської діяльності в галузі літератури, музики, образотворчого мистецтва та народної творчості.

У конкурсі взяли участь 33 учасники з Торчинської, Голобської, Ківерцівської, Володимир-Волинської, Луцьких музичних шкіл № 1, 3, Нововолинської, Камінь-Каширської шкіл мистецтв та Волинського державного училища культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського.

Конкурсні виступи відзначились високою майстерністю виконання, художньою довершеністю, цікавим репертуаром.

Журі очолив заслужений працівник культури України, голова обкому профспілки працівників культури  Ярослав Корнилюк.  Визначені переможці, які 24 квітня у місті Києві змагатимуться за найвищі відзнаки на заключному турі Всеукраїнського конкурсу:

– Дарина Зубчук (викладач Циганкова І. В.) з Луцької музичної школи № 1 імені Ф. Шопена;

– Інна Шковелюк (викладач Тихоліз В. В.) – Луцької музичної школи № 3;

– квартет дерев’яних духових інструментів у складі: Володимира Мартинюка, Юрія Тьохти, Никити Ільїна, Миколи Яковлюка (викладач Мартинюк В. А.) з Ківерцівської дитячої музичної школи;

– Павло Доронін (викладач Вівчарук М. М.), Василь Максимов (викладач Клейзун О. І.), вокальний дует у складі Зоряни Нестерук та Оксани Войтюк (викладач Штець Ю. Й.), тріо бандуристок «Срібні струни Волині» у складі: Вікторії Югай, Марини Короляк, Вікторії Хоцевич (викладач Дмитрук І. В.) з Волинського державного училища культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського.

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"