Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Колківська республіка – предтеча української незалежності2024.05.23 15:57

 23 травня 2024 року в селищі Колки відбувся тематичний захід «Колківська республіка – предтеча української незалежності», присвячений 81-й річниці створення Колківської повстанської республіки. 
 Пам'ять про Колківську республіку і її самовідданих борців за втілення української мрії – мати вільну, соборну, незалежну Україну, ожила у їхніх нащадках, які сьогодні боронять українську землю. Присутні у хвилині мовчання вшанували пам’ять героїв, що віддали своє життя за свободу та незалежність України. Священнослужителями Свято-Миколаївського храму відслужено панахиду за загиблими воїнами. Учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку «Борцям за волю України». 
 Зі словами пошани та вдячності звернулася до учасників секретар Колківської селищної ради Наталія Рейкіна. Тематично-патріотичну програму заходу, наповнену енергією та силою непереможного українського духу показали аматорські колективи Колківської та Маневицької територіальних громад. 
 Організатори: Обласний науково-методичний центр культури за підтримки Департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації, Колківська селищна рада.






















 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"