Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

День Державного Прапора України2024.08.23 13:00

Степів таврійських і карпатських гір
З'єднався колір синій і жовтавий.
Хай недругам усім наперекір
Квітує прапор вільної Держави!
     Із прапором, кольору небесної блакиті і стиглої пшениці, українці тисячоліттями виборювали і виборюють право українського народу на свободу та незалежність.
     Починаючи з 2004 року, 23 серпня в Україні вшановують один із трьох ключових державних символів – Державний Прапор. Урочистості з цієї нагоди сьогодні відбулися і в місті Луцьку. Підняти Прапор нашої держави на найвищому флагштоці Волині отримали військовослужбовці Національної гвардії України. Урочисто звучав Державний Гімн України у виконанні військового духового оркестру Національної гвардії України.
     За можливість жити у вільній країні, милуватися блакиттю неба та пшеничними полями боряться наші хоробрі воїни. Присутні вшанували пам’ять захисників та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України хвилиною мовчання. Вихованці ліцею з посиленою військовою підготовкою імені Героїв Небесної Сотні поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю і незалежність України» та пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України».
     У кожному куточку країни Державний прапор не просто атрибут – це оберіг, невмируща надія і запорука того, що все буде непереможна мирна Україна!
     З Днем Державного Прапора, Україно!










 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"