Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

На Київському майдані відзначили День Державного Прапора України2019.08.23 11:58

     Київський майдан замайорів синньо-жовтими фарбами повітряних кульок у руках учасників свята та кольоровими вишиванками.
     Ліцеїсти внесли національний прапор і він врочисто здійнявся у височінь мирного неба. Учасники урочистостей вшанували пам’ять загиблих Героїв країни хвилиною мовчання та покладанням квітів.
      У вітальному слові т.в.о. голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Киричук та голова Волинської обласної ради Ірина Вахович наголосили, що в нашої держави є багато святинь, які об’єднують націю і синьожовтий стяг – один із найголовніших. Держава Україна була завжди, є і буде навік, бо вона має як ніколи підтримку справжніх патріотів, які не на словах, а на ділі доводять власну жертовність заради процвітання країни.
     На урочистостях звучало художнє слово та пісні у виконанні аматорів із Турійського районного будинку культури – народний аматорський вокальний гурт «Оксамит» (керівник Олексій Скубій). Фінальну хореографічну композицію виконав зразковий аматорський ансамбль народного танцю «Вертуни» Гіркополонківської ОТГ (керівник Вікторія Лопанова) та солісти Ківерцівського РБК Лілія Собутська та Аліна Жук. Апогеєм свята став флешмоб у виконанні всіх учасників свята, які випустили у небо синьожовті кульки, утверджуючи мирні барви українського прапора. 
     Організатори тематичного заходу – управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації та Обласний науково-методичний центр культури.












 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"