Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Концерт духовної хорової музики «Щедрик» – «На прощання з колядою»2020.01.22 09:32


20 


20 січня 2020 року в Кафедральному костелі Святих Апостолів Петра і Павла відбувся концерт духовної хорової музики «Щедрик» – «На прощання з колядою», організований Обласним науково-методичним центром культури.
  Мистецький захід відбувся на завершення Різдвяно-новорічних свят й згуртував кращі мистецькі колективи духовної музики та співу міста Луцька.
 Тепло сердець і високий професіоналізм дарували глядачам народний аматорський камерний хор Культурно-мистецького центру «Красне» КЗ «Палац культури міста Луцька» (керівник Володимир Єфіменко), хор «Кредо» Собору Холмської Богоматері (керівник Катерина Тока́ло), Петро Сухоцький (огран), Роман Не́коз (баян), Ірина Жуєвська (скрипка) та Назар Ярмолюк (кларнет).
  У виконанні колективів лунали колядки, щедрівки, традиційно прозвучав твір «Щедрик», знаний не лише в Україні, але й у всьому світі під назвою «Колядка дзвонів» на всесвітньо відому обробку Миколи Леонтовича.
  На завершення дійства глядачів та учасників концерту привітала директор Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова та вручила колективам дипломи управляння культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації.
  Фіналом дійства стало спільне виконання всіх учасників та глядачів колядки «Нова радість стала».


















 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"