Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

ПОЛОЖЕННЯ про проведення обласного конкурсу читців «Мій любий краю»2020.01.22 10:15

Обласний конкурс читців «Мій любий краю» присвячений 149-й річниці від дня народження Лесі Українки відбудеться 23 лютого 2020 року в приміщенні будинку культури села Колодяжне Колодяжненської об’єднаної територіальної громади. Початок конкурсу об 11.00 годині. 
 

 ПОЛОЖЕННЯ
   про проведення обласного конкурсу читців
  «Мій любий краю»

  І. Загальні положення
 Обласний конкурс «Мій любий краю» проводиться управлінням культури, з питань релігій та національностей Волинської обласної державної адміністрації та Обласним науково-методичним центром культури (далі – Конкурс).
  ІІ. Мета Конкурсу
 2.1. Розвиток художнього читання, вдосконалення виконавської майстерності, виявлення і підтримка обдарованої молоді, вшанування пам’яті та популяризація творчості Лесі Українки.
 2.2. Основні завдання Конкурсу: вдосконалення виконавської майстерності читців; збагачення репертуару високохудожніми творами Лесі Українки; посилення впливу художнього слова на формування світогляду і духовності молодого покоління українців.
  ІІІ. Учасники Конкурсу 
 3.1. У Конкурсі беруть участь переможці конкурсу читців районних, міських, сільських клубних установ, об’єднаних територіальних громад, школярі, студенти вищих та середніх навчальних закладів у трьох вікових категоріях: I категорія – до 12 років включно; II категорія – до 18 років включно; III категорія – від 18 років.
  3.2. Заявки (згідно з додатком) на участь у Конкурсі подаються в Обласний науково-методичний центр культури не пізніше 10 днів до проведення Конкурсу (43025, м. Луцьк, вул. П’ятницька гірка, 16) Тел. (0332) 77-10-39, 72-35-46. E-mail: nmckv@ukr.net.
  IV. Умови проведення Конкурсу
 4.1 Учасники Конкурсу готують один твір Лесі Українки або композицію за її творами. Тривалість конкурсної програми до п’яти хвилин.
 4.2. Критерії оцінювання: виконавська майстерність; режисура та засоби розкриття твору; своєрідність манери виконання; сценічна культура.
  V. Журі Конкурсу 
 5.1. Для оцінювання виступів читців Конкурсу утворюється журі, до складу якого входять авторитетні фахівці в галузі культури і мистецтва. 
 5.2. Виступи оцінюються за 15-ти бальною системою.
  VI. Нагородження учасників 
 6.1. Переможець та лауреати Конкурсу нагороджуються дипломами управління культури, з питань релігій та національностей Волинської обласної державної адміністрації. 
 6.2. Переможцем Конкурсу є учасник, який отримав 15 балів, лауреатами - конкурсанти, які зайняли І, II, III місця у кожній з категорій.


 ЗАЯВКА
  учасника Конкурсу
1. Назва твору
2. Прізвище, ім’я учасника (повністю), дата народження 
3. Назва установи яку представляє 
4. Контактний телефон
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"