Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Обласний онлайн конкурс писанки2020.04.09 14:42



ПРОЄКТ

ЗАТВЕРДЖЕНО
 Наказ управління культури,
з питань релігій та
національностей облдержадміністрації
 від ________________№_____

УМОВИ
проведення обласного
 онлайн конкурсу писанки «Великоднє диво»

 І. Загальні положення
1. Обласний онлайн конкурс писанки «Великоднє диво» (далі – Конкурс) проводиться в онлайн форматі (на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 р. № 530-ІХ, Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» від 6.04.2000 № 1645-ІІІ, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», щодо необхідності дотримання вимог законодавства у зв’язку з ситуацією, пов’язаною з оголошенням на усій території України карантину по 24 квітня 2020 року, терміни якого можуть змінитись залежно від епідеміологічної ситуації в Україні).
2. Обласний онлайн конкурс писанки «Великоднє диво» проводиться управлінням культури, з питань релігій та національностей Волинської обласної державної адміністрації, Обласним науково-методичним центром культури.

ІІ. Мета Конкурсу
1. Залучення дітей та молоді до системи культурних і духовних цінностей, історичної спадщини українського народу та традицій національної культури. Сприяння розвитку писанкарства на Волині, дослідження великодньої звичаєвості, обміну досвідом, заохочення до подальшого професійного та творчого зростання учасників Конкурсу.
 2. Основні завдання Конкурсу: популяризація образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, розвиток творчої активності учнів у відродженні народних ремесел та традицій; виявлення найбільш талановитих серед учнів мистецьких шкіл, працівників клубних установ, студентів відділів мистецтв вищих навчальних закладів області.

ІІІ. Учасники Конкурсу
1. У Конкурсі беруть участь учні мистецьких шкіл, працівники клубних установ, студенти відділів мистецтв вищих навчальних закладів області у трьох номінаціях: образотворче мистецтво; декоративно-прикладне мистецтво; писанкарство (писанки, крашанки, мальованки, травленки, крапанки, дряпанки).
2. Вікові категорії
І категорія – 7-9 років (включно);
ІІ категорія – 10-11 років (включно);
ІІІ категорія – 12-13 років (включно);
ІV категорія ¬– 14-17 років(включно);
V категорія – від 18 років.

ІV. Умови проведення Конкурсу

1. На Конкурс подаються фотографії творчих робіт у форматі jpg з зазначенням ПІБ (об’ємні роботи мають бути сфотографовані в різних ракурсах).
2. Заявки (згідно з додатком) та фотографії робіт надсилаються до 18 квітня 2020 року на електронну адресу Обласного науково-методичного центру культури е-mail: nmckv@ukr.net. Контактний телефон: (066) 167-01-93 – Пшибельська Клавдія Володимирівна.
3. На Конкурс подаються роботи великодньої тематики виконані у різних техніках образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

V. Журі Конкурсу
1. Для оцінювання робіт учасників Конкурсу утворюється журі, до складу якого входять провідні фахівці з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, традиційної народної творчості.
2. Оцінка робіт учасників Конкурсу проводиться членами журі в дистанційному форматі. Голова журі підсумовує бали та визначає місця. VІ. Нагородження учасників 1. Переможцями є конкурсанти, які зайняли І, ІІ, ІІІ місця. 2. Результати Конкурсу будуть оголошені на сайті Обласного науково-методичного центру культури та на сторінці в соціальній мережі facebook. 3. Переможці нагороджуються дипломами управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації після завершення карантинного періоду.






   Перші конкурсні роботи

 Нововолинська дитяча школа мистецтв

    



   

 

 


   
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"