Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Помер відомий митець Ігор Гончарук2020.05.22 12:47

 Відійшла у засвіти духовна, високоосвічена, інтелігентна людина - Ігор Миколайович Гончарук. Всі, хто знав цього митця, музиканта, педагога, мудрого керівника, вірного друга з глибоким сумом і неймовірно емоційним    стресом сприйняли цю несподівано печальну звістку. Він був у вирі мистецького життя Волині, готував на посаді директора юних музикантів у Колківській дитячій музичній школі а згодом у новоутвореній Прилісненській школі мистецтв Маневицького району. Колківчани знали і відчували його конкретну громадську діяльність в ролі депутата Маневицької райради декількох скликань. Краянам Ігор Миколайович близький талановитими виступами на мистецьких імпрезах у ролі читця та беззмінного ведучого культурно-мистецьких заходів, фестивалів, конкурсів. Завжди бадьорий, сповнений оптимізму і далекосяжних планів Ігор Миколайович запалював на творче горіння всіх, хто був поруч із ним. Син священика, він вдосконалював і примножував духовність і любов до ближнього через мистецтво, збагачуючи серця людей щирою непідробною безкорисливістю і готовністю завжди прийти на поміч. За регенство у місцевому  Свято-Хрестовоздвиженському храмі селища Колки він отримував тільки благодать Божу, відмовляючись від будь-якої платні.
 Господь покликав до Себе найдостойнішого. Віримо, що у Царстві небесному його душа не тільки спочиватиме у душевному спокої а й творитиме чаруючі мелодії для Всевишнього.
 Колектив  Науково-методичного центру культури глибоко сумує з передчасної втрати свого побратима, вірного товариша, високого професіонала і висловлює щирі співчуття сім’ї, родині та близьким покійного.
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"