Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Будьте завжди молодими!2020.06.26 11:36

 Будьте завжди молодими!


  День молоді України

  День молоді в Україні було затверджено як національне свято 22 червня 1994 року указом першого президента країни Леоніда Кравчука.
 З цього часу День молоді відзначають щорічно в останню неділю червня. В Україні існує більше тисячі молодіжних організацій, які підтримуються державою. Щорічно Кабінет Міністрів України вручає 60 премій представникам найталановитішої молоді різних професій.Також в цей день традиційно проходять святкові заходи, організовані за підтримки влади.
  Якщо сприймати цю дату офіційно, то до категорії молоді в Україні відносять громадян країни у віці від 18 до 35 років і її кількість становить близько 22% населення нашої країни. Однак норми Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) свідчать про те, що молодими вважаються люди віком до 44 років. Проте народна мудрість гласить про те, що молодість не вік, молодість – це стан душі. Молодість – це світанок життя, це романтика, радість, свiтлi мрії про майбутнє, молодечий запал. Це час для здобуття знань, навиків, час коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення, наполегливої праці над собою. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Це період коли людина закладає фундамент, вибудовує міцні стіни свого майбутнього для подальшого життя.
  Всіх, хто молодий за віком та молодий душею вітаємо із Днем молоді! 
 Залишайтесь завжди молодими!

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"