Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Умови проведення обласного дистанційного фестивалю повстанської пісні "Вовчак-Волинська Січ"(ПРОЄКТ)2020.07.07 13:49

ПРОЄКТ

Умови проведення
Обласного дистанційного фестивалю повстанської пісні
«Вовчак – Волинська Січ»

І. Загальні положення
  1.1 Обласний дистанційний фестиваль повстанської пісні «Вовчак – Волинська Січ» відбудеться дистанційно за необхідності дотримання вимог законодавства, у зв’язку з ситуацією, пов’язаною з оголошенням на усій території України карантину до 31 липня 2020 року, терміни якого можуть змінитись залежно від епідеміологічної ситуації в Україні.
  1.2. Організатори – управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації, Обласний науково-методичний центр культури, сектор культури Турійської райдержадміністрації, Турійський районний будинок культури (далі – фестиваль).

ІІ. Мета та завдання фестивалю
  2.1 Метою є – посилення патріотичного виховання підростаючого покоління та молоді, вшанування полеглих за волю, єдність і свободу України, пропаганда творів патріотичної тематики минулого і сучасності, розвиток аматорської творчості та збагачення репертуару колективів високохудожніми творами,які показують героїчну боротьбу українського народу за свою незалежність.
  2.2 Завданнями фестивалю є: – подальший розвиток вокально-хорового та музичного мистецтва; – вдосконалення виконавської майстерності учасників; – збагачення репертуару творами патріотичного спрямування, світової, української класики.

ІІІ. Учасники фестивалю
  3.1.Учасниками фестивалю (при дотриманні карантинних вимог) можуть бутиаматорські колективи різних вікових категорій – солісти-вокалісти, вокальні ансамблі та ансамблі малих форм, ансамблі народної пісні та музики, фольклорні колективи.

ІV. Умови проведення фестивалю
  4.1. Програма фестивалю складається з творів героїко-патріотичної тематики минулого і сучасності, що оспівують боротьбу українського народу за свою незалежність.
  4.2. Учасники фестивалю надсилають до 24 липня 2020 року на електронну адресу Обласного науково-методичного центру культури nmckv@ukr.net заявку (згідно з додатком) та якісне відео виступу (1 твір). Відео відзняте мобільними пристроями повинно бути лише у горизонтальному положенні. Посилання на відео у соціальних мережах або каналу YouTube організатори не приймають. Заявки прислані пізніше вказаної дати не розглядатимуться.
  4.3 Виступи учасників фестивалю будуть розміщені на сайті Обласного науково-методичного центру культури, поширюватися у соціальних мережах.
 4.4. Учасники будуть відзначені дипломами управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації.

                                                                                     Додаток
                                                                                     до Умов проведення
                                                                                     обласного дистанційного фестивалю
                                                                                     повстанської пісні «Вовчак – Волинська Січ»

ЗАЯВКА
на участь у Фестивалі


  1. ПІБ учасника (для солістів)/назва колективу
  2. Установа, яку представляють
  3. ПІБ керівника колективу
  4. Назва твору (вказати авторів слів та музики)
  5. Номер телефону контактної особи.
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"