Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Державна статистична звітність клубних закладів області2020.12.16 12:45

      15 грудня 2020 року відбувся обласний дистанційний семінар-практикум керівників структурних підрозділів у сфері культури райдержадміністрацій, виконкомів міських (міст обласного значення) рад, об’єднаних територіальних громад на тему «Державна статистична звітність клубних закладів області». 
    Відкрила семінар-практикум начальник управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації Ольга Чубара з питанням «Діяльність клубних закладів області в нинішньому році, їх адаптація до роботи  під час карантину у зв’язку з Covid-19». 
          Роботу семінару продовжила директор Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова. Тема її виступу «Нова модель культурно-дозвіллєвого простору та культурних інновацій в умовах карантину». 
         Розглядалося питання про роботу клубних закладів із збереження нематеріальної  культурної спадщини, співпрацю з  громадами. 
       Завідувачі відділів ОНМЦК Юлія Приймачук та Олена Мартинович виступили з роз’ясненнями, що стосуються здачі Державних статистичних звітів про роботу клубних установ у 2020 році. 
      В роботі семінару також взяла участь начальник відділу культури та мистецтв управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації Ольга Купровська. 
        Семінар-практикум відбувся у формі діалогу. Учасники мали можливість обмінюватися думками та досвідом роботи.
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"