Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Книга, що допоможе в роботі2021.02.15 12:46

Книга, що допоможе в роботі  
     Обласний науково-методичний центр культури отримав у подарунок книги від Українського культурного фонду. 
     Авторкою книги «Творчий підхід до нормативних документів для культурних діячів» є Тетяни Влізько. Книгу видано в рамках програми інституційної підтримки Українського культурного фонду. Помітне і важливе видання представлено в доступному форматі, де авторка у формі легкої оповіді та роздумів вводить читача у складний світ нормативних документів та організаційних моментів створення організації. 
     У книзі приведено та проаналізовано різні варіанти реєстрації та ведення бізнесу та запропоновані найефективніші з них для окремих груп культурної сфери. Окремим розділом визначено найбільш поширені проблеми, з якими стикаються культурні діячі в момент реєстрації та ведення бізнесу та запропоновано шляхи їх вирішення. Книга включає значну частину питань обліку та оподаткування адже з цими питаннями виникають часто проблеми при реєстрації та веденні бізнесу. 
     Для всіх культурних діячів мрією є реалізація їх творчих ідей, вихід на міжнародний рівень та отримання достойної оплати за свою працю. Існує декілька варіантів для здійснення таких мрії. Перший варіант – це стати частиною колективу, який має необхідний потенціал. Другий варіант – це реєстрація власного бізнесу. І той, і інший варіанти мають свої переваги та недоліки. Отже їх потрібно врахувати при виборі свого шляху до успіху. «Творчий підхід до нормативних документів для культурних діячів» – це книга про пошук та оцінку різних варіантів організації діяльності та реалізації проектів. 
     Ця книга є корисним посібником практичної діяльності для широкого кола людей з культурної сфери.
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"