Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Творча лабораторія режисерів аматорських театрів та керівників театральних колективів Волині2021.03.26 11:01

          25 березня Обласний науково-методичний центр культури за підтримки управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації провів обласну творчу лабораторію режисерів аматорських театрів та керівників театральних колективів Волині. Заняття відбулися на базі Культурно-мистецького центру «Красне» КЗ «Палац культури міста Луцька». Зі вступним словом до учасників творчої лабораторії звернулася директор Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова. 
          Студенти І-ІІІ курсу відділу сценічного мистецтва і культурно-дозвіллєвої діяльності Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського Волинської обласної ради підготувати театральну мініатюру в якій привітали керівників театральних колективів з Міжнародним днем театру, який відзначатиметься 27 березня. 
          В рамках творчої лабораторії було проведено практикум з режисерами народних аматорських театрів під керівництвом Віталія Герасимлюка, змістовним та цікавим був майстер-клас «Формування психотехніки майбутнього актора», організований Оксаною Ольхою – викладачами відділу сценічного мистецтва і культурно-дозвіллєвої діяльності Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського Волинської обласної ради. Опісля вихованці Вадима Хаїнського. Юні актори зразкової аматорської театральної студії «Бешкетники» КЗ «Палац культури міста Луцька», показали виставу «Кобиляча голова» за мотивами українських народних казок. Питаннями про «Формування навичок виконавської-творчої діяльності дитячого театру, творче самовираження та самореалізацію у груповій роботі» поділився режисер театральної студії Вадим Хаїнський. 
          Завершилася творча лабораторія обговоренням вистави та підбиттям підсумків роботи, де кожен учасник мав можливість висловити свої враження та думки щодо подальшого розвитку театрального жанру в області.















 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"