Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Обласний семінар-практикум керівників структурних підрозділів у сфері культури2021.03.31 09:58

          30 березня 2021 року в приміщенні КЗ «Палац культури міста Луцька» відбувся обласний семінар-практикум керівників структурних підрозділів у сфері культури. Організатори – управління культури, з питань релігій та національностей обласної державної адміністрації, Обласний науково-методичний центр культури. 
          Учасниками семінару було 49 осіб із 36 громад області. Серед присутніх – начальники управлінь культури, спеціалісти гуманітарних відділів та департаментів культури громад області, директори клубних установ. 
          Відкрила семінар-практикум начальник управління культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації Ольга Чубара презентацією про діяльність клубних установ у 2020 році в умовах завершального етапу децентралізації органів місцевого самоврядування. 
          Директор Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова висвітлила теми щодо роботи клубних закладів області в напрямку збереження, актуалізації і популяризації національних культурних надбань, відзначення Дня Незалежності України, підготовки аматорських колективів до чергової атестації на підтвердження звання «народний», «зразковий» та розповіла про організацію обласного конкурсу професійної майстерності серед клубних працівників області. 
          Про діяльність клубних установ з вивчення та збереження нематеріальної культурної спадщини ознайомила завідувачка відділу аматорського мистецтва та народної творчості Обласного науково-методичного центру культури Олена Мартинович. 
          Центр культури веде співпрацю з кафедрою культурології Волинського Національного університету імені Лесі Українки. До виступу на семінарі із темою «Креативні індустрії в культурно-мистецькому просторі громади» були запрошені завідувачка кафедри культурології, професор Вікторія Головій та кандидат філософських наук, доцент кафедри Таміла Пригода.
          Зустріч відбулась у формі діалогу, про свої здобутки, нові методики роботи в клубній установі та надання платних послуг розповів заступник директора Ківерцівського міського будинку культури імені М. П. Ковальова Микола Скубій. 
          Завершився семінар-практикум переглядом мистецького проєкту «Леся Українка: «Мій шлях» за участі художніх колективів Культурно-мистецького центру «Красне» КЗ «Палац культури міста Луцька».










 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"