Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Семінар-практикум для викладачів мистецьких шкіл2021.04.13 11:26

Семінар-практикум на тему «Елементарні навики набору нот, створення музики та аранжування музичних творів засобами комп’ютерних технологій»     
     
          Педагогічний та загально-інтелектуальний рівень викладача будується на поєднанні ґрунтовних професійних знань, виконавської майстерності, а також власного мистецького доробку, створеного на основі практичного особистого досвіду з використання широких науково-методичних засобів та прийомів для досягнення результату. 
          12 квітня 2021 року Обласним науково-методичним центром культури в приміщенні Гіркополонківської дитячої музичної школи Боратинської сільської ради був проведений семінар-практикум для викладачів різних мистецьких спеціалізацій на тему «Елементарні навики набору нот, створення музики та аранжування музичних творів засобами комп’ютерних технологій». 
          На семінарі були присутні 12 слухачів, для більшості з них подана тема виявилась виключно корисним та пізнавальним матеріалом, який передбачає вироблення вкрай необхідних для роботи навичок та досвіду. 
          Захід відбувся на належному організаційному і методичному рівні, з подальшим обговоренням і вивченням проблемних питань навчально-пізнавального характеру з даної теми. Зміст і форма проведення сприяли підвищенню фахового рівня викладачів, удосконаленню власної методики викладання, розуміння особистісного підходу до реалізації перспективних планів освітньо-виховної програми.
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"