Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

«Синьо-жовтий волі оберіг»2021.08.25 12:27

     23 серпня 2021 року на Київському майдані міста Луцька відбулася церемонія підняття Державного Прапора України.
     На урочистостях були присутні: голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, міський голова Ігор Поліщук, духовенство. Водночас на свято зібралося чимало містян у вишиванках та з прапорцями в руках.
   Урочистості розпочалися із прямої трансляції виступу Президента України Володимира Зеленського. Учасники заходу мали можливість, у прямому ефірі, побачити як відбувалося підняття Державного Прапора України в різних містах та столиці.
    Після церемонії підняття прапора у нашому місті, присутніми, хвилиною мовчання, було вшановано пам’ять загиблих героїв та покладено квіти до пам'ятника борцям за волю та незалежність України.
     З вітальним словом до краян звернувся голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко. Під час виступу він зазначив, що прапор, встановлений у Луцьку, є найвищим на Волині, адже висота флагштоку становить 50 метрів, також вручив жителям міста та області державні відзнаки. 
     Привітали учасників урочистостей – перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук та Луцький міський голова Ігор Поліщук.
    Культурно-мистецький захід завершився художньою програмою за участі кращих аматорів області та Волинського державного академічного народного хору.






















 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"