Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

«У творчості черпаємо натхнення»2021.10.11 14:55

     8 жовтня 2021 року в Ковельському Народному домі «Просвіта» відбувся ІІ (регіональний) тур обласного конкурсу професійної майстерності серед творчих працівників клубних закладів області «У творчості черпаємо натхнення», присвячений 30-й річниці Незалежності України і 150-й річниці від дня народження Лесі Українки.
     Заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман привітав і побажав успішних виступів кожному з учасників – кращих фахівців клубних установ Ковельської, Ратнівської, Шацької, Турійської, Любомльської, Колодяжненської, Сереховичівської і Вишнівської територіальних громад.
     Усі конкурсанти в підготовлених програмах продемонстрували креативність мислення, творчий потенціал, достатній художній рівень у наступних завданнях: відео-презентація волинського народного декоративно-ужиткового традиційного мистецтва, притаманного місцевості, яку представляє учасник, «Скарби мого краю»; «Моя професія в гармонії з любов’ю», в якому учасники намагалися презентувати свою професію як можливість реалізації креативних ініціатив і проектів, розкрити власне бачення розвитку клубної установи громади.
     Ювілею Лесі Українки було присвячено два конкурси – «Мій світ із Лесею Українкою» та «Леся з любов’ю до земляків», де кожен з учасників проявив себе як декламатор чи режисер показу.
    Важливу місію працівника культури у збереженні і популяризації гастрономічної нематеріальної культурної спадщини учасники змогли у конкурсі «Волинські страви».
     Голова журі – директор Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова привітала і подякувала кожному з учасників творчих змагань за плідну працю у підготовці до конкурсу та оголосила за визначенням журі переможців.
     І місце виборов Сергій Шафрам (Любомльська територіальна громада), ІІ місце розділили Юлія Михайлова (Колодяжненська територіальна громада) і Аліна Лойко (Вишнівська територіальна громада), ІІІ місце – Юлія Фіщук (Ратнівська територіальна громада).
    Конкурс відбувся на високому організаційному рівні і засвідчив серйозну та професійну підготовку учасників.
   Організатори конкурсу – управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації, Обласний науково-методичний центр культури.









 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"