Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Роль клубних закладів у формуванні культурного простору громад області2021.12.21 16:23

      21 грудня 2021 року проведено обласний дистанційний семінар на тему «Роль клубних закладів у формуванні культурного простору громад області». Мета семінару – обмін досвідом, підвищення рівня роботи спеціалістів гуманітарних відділів територіальних громад, удосконалення організаційно-методичного керівництва клубними установами.
     Семінар проведено на платформі ZOOM, у його роботі брали участь 86 осіб із 49 територіальних громад області. Із вступним словом до присутніх звернулася директорка Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова. Вона продовжила свій виступ висвітленням актуального на сьогоднішній день питання «Створення Центру культурних послуг як інструменту згуртованості громади».
     Про важливі деталі щодо оформлення звітної документації за 2021 рік, формування пакету звітних документів з питань розвитку аматорської творчості розповіли присутнім завідувачка відділу організаційно-методичної та культурно-просвітницької роботи ОНМЦК Юлія Приймачук та завідувачка відділу аматорського мистецтва та народної творчості Центру культури Олена Мартинович.
     Про важливі питання кадрової звітності установ культури наголосила начальник відділу культури та мистецтв управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації Ольга Купровська.
     На завершення учасники семінару мали нагоду поставити організаторам дистанційного семінару запитання щодо підготовки державної статистичної звітності та подальшої співпраці із фахівцями Обласного науково-методичного центру культури.
    Організатори навчання – Обласний науково-методичний центр культури за підтримки управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації.








 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"