Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

ОСВЯЧЕНО МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ МИКОЛІ ПРИЙМАКУ2022.01.28 16:07

Чин освячення звершив голова інформаційно-видавничого центру Волинської єпархії Православної церкви України протоієрей Віталій Собко. У душпастирському слові священник наголосив, що коли добрі справи, котрі робила людина за життя, переживають її, продовжуються багатьма іншими, це значить, що вона йшла правильним шляхом.
 Поділилися спогадами про Миколу Приймака його соратники по культурній ниві – Данило Поштарук, директор Волинського академічного театру ляльок, Михайло Ілляшенко, головний режисер Волинського академічного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка, Василь Чепелюк, народний артист України, професор, Любов Рожнова, директор Обласного науково-методичного центру культури,письменник Сергій Цюриць, представники родини.

 Микола Васильович був добрим організатором, уболівав за розвиток культури у скрутні дев’яності, був ініціатором і натхненником численних фестивалів, котрі проводяться й тепер. Довший час очолював цей заклад, а також управління культури облдержадміністрації, був заслуженим працівником культури України.

У грудні минулого року Миколі Приймакові виповнилося б сімдесят років. Меморіальна дошка стане даниною пам’яті за його добрі і світлі справи.


 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"