Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Берегині українського духу2022.02.23 20:35

Перед студентами навчального закладу виступив  історик, волинський краєзнавець – Сергій Годлевський. Він охаректиризував ситуацію і небезпеку російської агресії в контексті національно-визвольних історичних змагань українського народу і закликав молоде покоління до єдності та консолідації на основі щирого патріотизму.

Перед студентами виступила Леся Ковальчук – заслужена вчителька України, відома громадська діячка Волині, почесна членкиня Всеукраїнської жіночої організації імені Олени Теліги, володарка ордена Княгині Ольги ІІІ ступеня, дослідниця життя і творчості Олени Теліги.В короткому огляді творчості видатної патріотки України поетеси Олени Теліги вона акцентувала увагу на її щирій відданості і любові до України, навела рядки її поетичної творчості та публіцистики.

До присутніх звернувся перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, в/о директора коледжу Тарас Войтосвич, директор Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова.

Вони наголосили присутнім про важливість знання визвольної повстанської історії українців в контексті сучасної  ситуації щодо єднання та консолідації перед грізним російським агресором.

На тематичному заході звучало поетичне слово та вокальні твори у виконані студентів коледжу, Народного аматорського гурту народної музики «ЛЮБО» (Підгайцівська ОТГ) та інших виконавців.
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"