Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

"У врем’я люте" до Тараса2022.03.09 16:52

 В пам’яті кожного українця ще й досі величні враження від святкування двохсотлітньгого ювілею Тараса Шевченка – геніального співвітчизника, поета і пророка. Тоді ми свято вірили в непероможність його української ідеї і готові були до подальших звитяг. 
 І час настав. Цьогорічний день народження Тараса прийшов до нас у якнайпотрібніший час – московське іго вищирило ікла на нашу волю і свободу. І знову натхненником нашої переможної боротьби виступив Шевченко. Він зібрав у Луцьку біля головного корпусу Волинського національного університету щирих українців які традиційно прийшли за його підмогою і добрим щирим словом. Люди принесли квіти, книги-кобзарі і віру в перемогу у своїх серцях. Звучали Тарасові вірші і твори про Шевченка, співали Державний гімн України. Такого щирого народного зібрання Тарас Григорович вже давно не бачив.
 А зорганізували тематичну основу мітингу працівники Обласного науково-методичного центру культури Волині. На відміну від традиційної акції "Прийди зі своїм кобзарем" цього разу тема звучала трохи інакше" "Прийди до Тараса із вірою в перемогу!"


 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"