Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Підтримка носіїв нематеріальної культурної спадщини2022.04.21 12:13

 Український центр культурних досліджень (УЦКД), підтримуючи ініціативу Центру розвитку «Демократія через культуру» (ДС) спільно з іншими членами Платформи НКС продовжив низку онлайн-зустрічей з метою об’єднання зусиль для опрацювання поточної ситуації у сфері НКС та пошуку практичних рішень для охорони НКС в умовах війни.

 Семінар зібрав для обговорення важливих питань збереження НКС у воєнний час директорів обласних центрів народної творчості та працівників, відповідальних за напрямок нематеріальної культурної спадщини.  Тема цієї зустрічі – «НКС в часи війни: алгоритм дій зацікавлених сторін та організацій культури» з підтемою: «Відновлення комунікації з групами, громадами та окремими особами».

 Практичному семінару передувало опитування яке дало змогу провести плідну практичну роботу у групах безпосередньо під час семінару, на якому детально було опрацьовано питання збереження комунікації і підтримка носіїв НКС в умовах війни, зокрема майстрів-біженців, яким потрібно допомагати у відносно «мирних» регіонах України і тим, хто нині перебуває за кордоном.

 Активну інформаційну та аналітичну участь у семінарі взяли фахівці Волинського обласного науково-методичного центру культури працюючи безпосередньо в одній із тематичних груп.

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"