Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

НКС в часи війни: алгоритм дій зацікавлених сторін та організацій культури2022.05.23 15:59

23 травня відбулося онлайн-обговорення і тренінги у  сфері НКС та пошуку практичних рішень з охорони елементів нематеріальної культурної спадщини в умовах війни.

 Чергову творчу зустріч організували для спеціалістів з даного питання  учасники Платформи НКС–Україна, Центр розвитку «Демократія через культуру» (ДС) та Український центр культурних досліджень (УЦКД) у співпраці з іншими членами Платформи.

Участь у вкрай потрібному заході брали керівники та спеціалісти з народної творчості, відповідальні за напрямок нематеріальної культурної спадщини Волинського обласного науково-методичного центру культури.

Нинішня  зустріч  відбулася з підтемою «Обмін досвідом, важливість та потреба» в рамках практичних семінарів «НКС в часи війни: алгоритм дій зацікавлених сторін та організацій культури».

За результатами практичного семінару  (який відбувся 12 травня 2022 року) були розглянуті всі напрацювання кола ОЦНТ/центрів культури під час попередніх практичних семінарів, а також  три опитувальники, доповнені питаннями, що були напрацьовані під час роботи в групах. Під час зустрічі спеціалістам з даних питань було надано інструкції щодо заповнення опитувальників за кількома профільними напрямками.

На основі поданих форм буде налагоджено співпрацю та комунікації із носіями НКС, зацікавленими організаціями та координуючими центрами осередків розвитку НКС.

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"