Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Волинський науково-методичний центр культури– координуюча організація із вивчення та дослідження НКС2022.06.01 13:00

31 травня відбулась онлайн-зустріч  волинських спеціалістів з учасниками Платформи НКС–Україна, Центру розвитку «Демократія через культуру» (ДС) та Українським центром культурних досліджень (УЦКД)  у  сфері НКС.

 Участь, у важливому  заході від Волині, взяли керівники та спеціалісти з народної творчості, відповідальні за напрямок нематеріальної культурної спадщини Волинського обласного науково-методичного центру культури – директор Любов Рожнова, заступник директора Віталій Клімчук та провідний спеціаліст з питань НКС Лідія Клімчук.

Цього разу, роботу було присвячено формуванню опитувальника для координуючої організації в сфері НКС якою у Волинському краї є Обласний науково-методичний центр культури. У тривалому спілкуванні було акцентовано увагу на першочергових завданнях у даній сфері, визначено шляхи співпраці із носіями НКС області, проаналізовано творчий потенціал регіону. Вирішено поновити документи для внесення місцевих елементів нематеріальної культурної спадщини до національного реєстру.

Нинішня  зустріч  відбулася як результат практичних семінарів «НКС в часи війни: алгоритм дій зацікавлених сторін та організацій культури».

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"