Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Покращуємо свій професійний рівень2022.07.04 12:05

     З 13 по 24 червня фахівці Обласного науково-методичного центру культури брали участь в навчанні на курсах підвищення кваліфікації для методистів обласних навчально-методичних центрів України. Тематика навчання – «Система методичної підтримки освітнього процесу мистецьких шкіл: проблеми та перспективи».
   Протягом двох тижнів було прослухано та обговорено різні теми доповідей, зокрема узагальнення та впровадження педагогічного досвіду, інклюзивні аспекти мистецької освіти, проєктна діяльність мистецької установи тощо. Загалом слухачами курсів стали 47 учасників з 23 областей України. Слухачі отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації на 75 годин. Нова, актуальна і своєчасна інформація, подана професіоналами, є необхідною у подальшій роботі.  
  Організатори: Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти (м. Київ); Обласний навчально-методичний центр підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів (Харківська область); Центр неперервної культурно-мистецької освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв (м. Київ).
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"