Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Мистецька освіта в умовах сьогодення2022.08.31 12:46

 30 серпня 2022 року, на платформі Zoom, була проведена дистанційна нарада-семінар за участі директорів мистецьких шкіл області. 
 Нараду відкрила начальник управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації Ольга Чубара, яка розповіла про роль мистецької освіти в умовах сьогодення.  Директор Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова висвітлила інформацію про підсумки роботи мистецьких шкіл за минулий навчальний рік, участь закладів у культурно-мистецькому житті краю. Обговорили і проведення конкурсів серед учнів мистецьких шкіл області.
  До наради долучилися директори КЗ – «Луцька музична школа №1 імені Фридерика Шопена» Ольга Чуріна та «Луцька музична школа №2» Ігор Павлик, обговорили питання щодо освітніх програм, професійного стандарту «Викладач мистецької школи (за видами дисциплін)», поділилися досвідом навчально-виховної роботи у школах, які вони очолюють. 
  Здійснив аналіз підсумків прийому у Волинський фаховий коледж культури та мистецтв імені І.Ф. Стравінського Волинської обласної ради його директор Тарас Войтович. 
 Начальник відділу культури і мистецтв управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації  Ольга Купровська обговорила з директорами шкіл питання щодо атестації педагогічних працівників, звітності, підбила підсумки наради.
  Нарада відбулася на належному організаційному рівні, обговорено актуальні питання щодо діяльності мистецьких шкіл в умовах воєнного стану  та новацій у мистецькій освіті. 
  Організатори наради-семінару – управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації, Обласний науково-методичний центр культури.
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"