Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Обласний семінар з дослідження й охорони елементів НКС2023.02.23 12:53

 У роботі семінару взяли участь 63 особи: керівники та спеціалісти гуманітарних відділів райдержадміністрацій, сільських, селищних, міських рад та працівники клубних закладів територіальних громад області. 

     Т.в.о. директора Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова, відкриваючи семінар, акцентувала на важливому значенні нематеріальної культурної спадщини як головного джерела культурного розмаїття та гарантії сталого розвитку. 

 З доповіддю на тему: «Виявлення, дослідження, оформлення облікової картки та допоміжних матеріалів для внесення елемента НКС до місцевого з подальшим просуванням до Національного реєстру» виступила провідний методист Центру культури Лідія Клімчук.                                                     

      Учасники семінару мали можливість обговорити кращі практики роботи галузі нематеріальної культурної спадщини. Презентацію Елемента НКС «Бортництво. Глядіння пчіл по-Баївські» підготувала Оксана Кравчук, в.о. начальника відділу культури та молодіжної політики Боратинської сільської ради. Про роботу з охорони елемента НКС «Традиція приготування Мандричок» інформувала Алла Глущук, директор Центру культури дозвілля Камінь-Каширської міської ради.

Відео семінару за посиланням https://youtu.be/H0TgBxIhL9k 

 

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"