Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Всеукраїнський конкурс стартував2023.05.11 14:46

Всеукраїнський конкурс стартував 
 Сьогодні, 11 травня 2023 року, у Волинському фаховому коледжі культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського Волинської обласної ради відбулося відкриття Сьомого Всеукраїнського конкурсу виконавців на сопілці та цимбалах «Волинська гуковиця».
 У творчому змаганні братимуть участь біля 80 учасників з Львівської, Рівненської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, Київської та Волинської областей, міста Києва. 
 Учасників та гостей Всеукраїнського конкурсу привітали: заступник директора Департаменту культури, молоді та спорту обласної державної адміністрації Валерій Дмитрук, т.в.о. директора Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова та директор Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського Волинської обласної ради Тарас Войтович, побажали учасникам вдалих виступів, творчих успіхів та перемоги! 
 Творчий настрій для плідної роботи членів журі та учасників конкурсу створили колективи коледжу, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів – оркестр народних інструментів (керівник та диригент Світлана Міклоші) та капела бандуристів «Срібні cтруни Волині» (художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Ірина Дмитрук). 
 Організатири – Обласний науково-методичний центр культури, Волинський фаховий коледж культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського Волинської обласної ради за підтримки Департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації.














 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"