Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

З Днем Державного Прапора України!2023.08.23 12:27

 У Луцьку відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України. Цього разу вона розпочалась із загальнонаціональної хвилини мовчання в честь полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 
 Почесне право підняття Державного Прапора України було надано вихованцям Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Підняття прапора у важкий воєнний час стало символом наших перемог на фронті і в тилу. Синьо-жовтий стяг тепер майорить на флагштоках не тільки України, а й в Європі, адже весь цивілізований демократичний світ став разом із нами на захист миру і свободи у запеклій боротьбі із рашизмом. Учасники урочистостей, представники влади, громадських організацій, лучани вшанували пам’ять загиблих Героїв країни покладанням квітів до пам’ятника «Борцям за волю і незалежність України» та пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України». 
 Фіналом урочистостей став Державний Гімн України у виконанні військового духового оркестру Національної гвардії України. 
 Організатори свята – Департамент культури молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації, Обласний науково-методичний центр культури.


















 

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"