Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Обласний дистанційний семінар керівників клубних закладів територіальних громад області2024.03.29 15:06

   Відповідно до плану роботи Департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації на І квартал 2024 року, і з метою підвищення кваліфікації, удосконалення організаційно-методичного керівництва клубними установами, обміну досвідом 29 березня 2024 року відбувся обласний дистанційний семінар керівників клубних закладів територіальних громад на тему: «Клубні заклади як простір для культурно-просвітницької та дозвіллєвої діяльності. Підвищення професійної компетентності, нові пріоритети та вимоги». 
  Відкрила семінар т.в.о. директора Обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова, також тема її виступу була про основні пріоритети діяльності клубних закладів області, ресурси і послуги Центрів культурних послуг, як простір для культурно-просвітницької та дозвіллєвої діяльності. 
  Тему «Клубні установи – центри національно-патріотичного виховання територіальних громад. Медійно-інформаційна грамотність: клубна складова» розкрила провідний методист Обласного науково-методичного центру культури Юлії Приймачук. Про організацію обласних культурно-мистецьких заходів та роботу з керівниками аматорських колективів щодо підготовки та проведення чергової атестації на підтвердження звання «народний», «зразковий» розповіла завідувачка відділу аматорського мистецтва та народної творчості Обласного науково-методичного центру культури Олена Мартинович. 
  Роль територіальних громад у дослідженні та охороні нематеріальної культурної спадщини, ведення сайту з НКС, інвентаризацію, моніторинг елементів НКС та презентацію «Виготовлення ниток з льону та спосіб фарбування у природних барвниках» Рівненської ТГ» представила Наталія Грабарчук – провідний методист Обласного науково-методичного центру культури. 
  Учасники семінару мали можливість ознайомитися з цікавим досвідом роботи з питань культурно-просвітницької та дозвіллєвої діяльності клубних установ Іваничівської селищної та Боратинської сільської рад. Роботу своїх закладів культури презентувала в.о. начальника відділу культури та молодіжної політики Боратинської сільської ради Оксана Кравчук та поділилася досвідом директор Центру культури та дозвілля Іваничівської селищної ради Лариса Недбайло.








 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"