Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Живіть на користь рідної держави2017.06.12 15:23

В залі звучать українські мелодії. Сцена прикрашена французькими кулісами, дугами із жовто-блакитних кульок, прапорами України, області, району). Обабіч сцени великий екран, на якому перед початком і протягом свята демонструються тематичні фото кадри та титри. Лунають святкові позивні. На сцену виходить ведуча.

Ведуча. Доброго дня, шановні друзі! 23 червня ми урочисто відзначаємо День державної служби – професійне свято працівників апарату управлінь та відділів райдержадміністрації, працівників відділення державного казначейства, управління Пенсійного фонду України, працівників державної фіскальної служби, управління юстиції, статистики, відділів охорони здоров’я, культури, освіти, земельного відділу райдержадміністрації, районного центру зайнятості………

…..Бажаємо усім Вам міцного здоров’я, щастя, успіхів, добра.

Ведучий. Дозвольте урочистості, присвячені Дню Державної служби України оголосити відкритими.

                                                                                           Звучить Гімн України.

Ведуча. Функціонування сучасної держави не можна уявити без високопрофесійної державної служби, яка повинна забезпечити високоорганізоване, демократичне, правове та результативне державне управління.

Ведучий.  Від державних службовців значною мірою залежить авторитет влади, функціонування державного механізму, забезпечення сталого економічного і соціального розвитку та досягнення гідних умов життя людей.

Ведуча.  Тримати відповідний рівень вкрай нелегко, однак цього від вас вимагає і статус державних службовців, і глибоке покликання служити на благо рідної держави, вносити свій внесок у її розвиток. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та своїй справі. Майже … фахівців нашого району присвятили своє життя служінню Україні та її громадянам.

Ведучий. Люди, які обрали державну службу, безперечно, заслуговують на глибоку повагу і шану. Сьогодні, у День державної служби, зичимо всім невичерпної енергії та ентузіазму, творчої наснаги і життєвих гараздів, здоров'я та особистого щастя, нових звершень у важливій і відповідальній місії в ім'я України, високих трудових звершень та поповнення скарбниці добрих і славетних справ в ім’я рідної землі, на благо нашої держави!

Ведуча. Прийміть святкові вітання від народного аматорського колективу «…..»  ….

 Ведуча. Зі щирими словами вітання до вас звертається голова  РДА___________.

Вручення грамот, квітів інших нагород.

Ведуча.   До привітального слова запрошується голова районної ради.

 Вручення грамот, квітів інших нагород.

Музичні вітання.

 

Ведучий. Працювати в органах державної влади, забезпечувати виконання завдань і функцій держави – вкрай відповідальна справа. У державних органах влади працюють люди відповідальні, знаючі, які керуються пріоритетами законності, прав людини, відкритості. Вони постійно тримають руку на пульсі життя, першими дізнаються про проблеми наших громадян і за будь-яких обставин першими приходять їм на допомогу.

 

Линуть музичні вітання.

Ведуча.  Люди. Саме вони, їхні проблеми, потреби, інтереси для кожного державного службовця є не просто щоденними справами, а мелодією серця, піснею душі, які додаватимуть віри у світле майбутнє,  упевненості, що  буде вечеря з хлібом, школа з учнями, сім’я з теплом і дахом, ниви рідного краю з урожаєм, а українці зі щасливими обличчями.

 Ведучий. У цьому переконані молоді  випускники вишів, які за покликанням серця прийшли на державну службу у нашу райдержадміністрацію,  і які намагаються  у своїй повсякденній роботі виявляти професіоналізм, об’єктивність, оперативність, толерантність та справедливість – риси,  які успадкували від старших колег – ветеранів державної служби. Таке ставлення до дорученої ділянки роботи  приносить радість успіху, відчуття душевної гармонії від того, що своїми буденними справами  прагнуть  пришвидшити хід новітньої історії України, мріючи про мир і блакитне небо над головами дітей та онуків. Саме від їхньої здатності бути активною, дієздатною та творчою силою залежать перспективи розвитку нашої держави.

Музичні вітання.

Ведуча. Шановні друзі, серед почесних гостей нашого свята ветеранидержавної служби…….. Їх внесок у становлення незалежної України важко переоцінити. 

Вручення квітів ветеранам та музичні поздоровлення.

Ведучий. Шановні ветерани та гості свята! Вдячність та щирі побажання – ось ключові слова сьогоднішньої зустрічі.  Дозвольте ще раз привітати вас з сьогоднішнім святковим днем, побажати  вам творчого натхнення, життєвої енергії, добра, злагоди, впевненості у світлому завтрашньому дні нашої держави.

Ведуча.                             Живіть у злагоді і мирі,

                                           Хай здійсняться заповітні ваші мрії.

                                            Хай не трапляється лихих пригод,

                                           Щоби гордився вами наш народ.

                                           Святу молитву в серці пронесіть,

                                           Живіть на користь рідної держави,

                                            На благо всіх ви лиш добро творіть,-

                                           Таким шляхом дістанетесь до слави.

 Дякуємо за увагу! До нових зустрічей!

 Шановна громадо! Сьогоднішнє свято для Вас підготували………………………

 

 

 

Матеріал підготувала Г. Чурікова – провідний методист відділу організаційно-методичної та видавничої діяльності. 
 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"