Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

“Поглянь, Тарасе, на Вкраїну”2012.12.20 11:09

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ

 

Н А К А З  

                                                                                                  

_14.12.12___                                                     м.Луцьк                                            _175__

 

 

Про проведення обласної фотовиставки 

Поглянь, Тарасе, на Вкраїну,

присвяченої 200-річчю від дня

народження Тараса Шевченка

 

 

З метою подальшого розвитку і популяризації фотомистецтва, пошуку нових композиційних, сюжетних рішень та форм передачі зображення, втілення їх у нові творчі роботи та гідного відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Провести протягомлютого-березня 2013 року обласну фотовиставкуПоглянь, Тарасе, на Вкраїну, присвячену 200-річчю від дня народження         Тараса Шевченка (далі – фотовиставка).

2. Затвердити кошторис витрат, пов’язаних з підготовкою і  проведенням обласної фотовиставки.

3. Начальникам відділів культури і туризму райдержадміністрацій, виконкомів міських (міст обласного значення) рад, управління Луцької міської ради, директорам Волинського державного училища культури і мистецтв імені  І.Ф.Стравінського, районних методичних центрів, шкіл естетичного виховання здійснити відповідну організаційно-творчу та методичну роботу по забезпеченню до участі у фотовиставці талановитих митців.                  

4. Доручити вирішення організаційно-творчих питань, пов’язаних з підготовкою та проведенням фотовиставки, підбиттям її підсумків Обласному науково-методичному центру культури (Рожнова Л.В.).

5. Підбиття підсумків фотовиставки провести 7 березня 2013 року, під час урочистостей з нагоди відзначення 199-річниці від дня народження
Тараса Шевченка.

Фотороботи подати до 20 лютого 2013 року в Обласний науково-методичний центр культури за адресою: 43025, м.Луцьк, вул. Горького, 3,         e-mail: nmckv@ukr.net. Контактний телефон 0509010812 (Анатолій Юхтовський).    

   

Тематика фотовиставки різноманітна. Мінімальний розмір фото – 20х30, максимальний – 30х45. Всі роботи повинні супроводжуватись цифровими файлами на CD-дисках у форматі JPEG 300 dpi. На зворотній стороні фото вказати назву роботи, ім’я, прізвище, телефон та адресу автора.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника управління культури і туризму облдержадміністрації                             Остапчук Г.В.                                                                      

 

 

 

 

В.о. начальника управління                                                                       В.Дмитрук

 

 

 

 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"