Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Обласний семінар у сільському клубі2017.03.13 17:13

            7 березня 2017 року на базі клубу с. Новостав Луцького району  відбувся обласний семінар-практикум методистів районних будинків культури, районних народних домів «Просвіта», міських Палаців культури, організаційно-методичного центру на тему «Районний методичний центр – як  творча лабораторія з координації процесів культурного розвитку, збереження і популяризації народної творчості, впровадження нових методик культурно-дозвіллєвої діяльності».

            Учасників обласного семінару-практикуму привітав Боратинський сільський голова Яручик С.О. та ознайомив присутніх з інфраструктурою Боратинської сільської ради. Зокрема, учасники семінару-практикуму відвідали сільську лікарську амбулаторію, бібліотеку-філіал, Боратинську сільську раду, місцевий стадіон.

             Відкрили семінар-практикум заступник голови Луцької районної державної адміністрації Бас І.Л та  в.о. директора ОНМЦК Рожнова Л.В. У своєму  виступі  вона окреслила  роль районних методичних центрів в організації і координації культурно-просвітницької роботи клубних закладів області.

             Згідно плану  проведення обласного семінару-практикуму продовжила роботу завідуюча відділом організаційно-методичної та видавничої діяльності ОНМЦК Приймачук Ю.С. Вона проаналізувала роботу клубних закладів за підсумками річних звітів за 2016 рік.                                                                                                                              Про підготовку і проведення конкурсу «Кращий за професією» серед працівників сільських клубних закладів розповіла Фурдило Н.А. – головний режисер, організатор творчої та виробничої діяльності ОНМЦК.

               Учасники аматорської творчості клубу с. Новостав підготували та провели тематичний вечір присвячений 203-й річниці від дня народження Т.Г. Шевченка «Шевченко – наш. Він для усіх століть».

               Учасникам семінару було роздано методичні рекомендації щодо проведення у клубних закладах Дня добровольця України, свята Пасхи та пам’ятинку з вимогами щодо ведення клубної документації та планування роботи. Організаторам культурно-просвітницьких заходів запропоновано  сценарії «Шевченко – наш. Він для усіх століть» (підготувала Приймачук Ю.С.) та «Дзвонять дзвони Великодня» (підготувала Фурдило Н.А.)

               Завершився семінар обговоренням тематичного заходу  та підбиттям підсумків роботи.





 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"