Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Мистецтво лікує2017.08.16 14:48

 15 серпня, на Театральному Майдані  м. Луцька за підтримки ГО “Ти не один” відбулася Всеукраїнська культурно-мистецька, патріотична акція “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”.

Її ініціатором є 15-річна художниця з прифронтового міста Покровськ Донецької області Лілія Дорошенко. Акція має на меті розширити коло людей в усіх регіонах України, охочих приєднатися та своїми діями підтримати гасло акції «Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну».

Всеукраїнська культурно-мистецька патріотична акція розпочалася 31 липня у Дніпрі й продовжилась у всіх обласних центрах і завершиться 24 серпня, на День незалежності України, у прифронтовому місті Покровськ Донецької області.

Головна мета заходу – показати світу, що всі дорослі і діти мають єдине бажання – жити в щасливій країні. За допомогою мистецтва, різних митців з усіх областей України відобразити красу та велич нашої держави, як доказ того, що у нас є чим пишатися, й що ми заслуговуємо на щасливе майбутнє.
 «Під час заходу ми провеземо через усі регіони нашої країни Картину Миру, яку виконали близько 10 тис. дітей та дорослих. Крім цього, в рамках акції відбудуться благодійні аукціони українських художників «Мистецтво лікує»: частина коштів від продажу мистецьких творів підуть на лікування бійців АТО», – розповів заступник голови ГО «Ти не один» Леонід Дорошенко.
 Загалом Картина Миру проїде близько 5 тис. км всією Україною.
До організації проведення мистецької акції в Луцьку долучилися управління культури облдержадміністрації та обласний науково методичний центр культури. 









 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"