Написати лист    Головна сторінка
 
Головна
Структура ОНМЦК
Історія
Сценарії
Фотогалерея
НКС Волині
Часопис "ЯРОВИЦЯ"
Контакти
З яких причин вважаєте себе культурною людиною?
Працюю в культурній галузі
Читаю книги
Не вживаю нецензурщини

Червона рута2018.05.21 16:16

ВОЛИНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ВІДБІРКОВИЙ КОНКУРС 2018
    У 2018-2019 роках відбудеться ХVІ Всеукраїнський фестиваль «Червона рута», який складається з двох етапів – відбіркового і фінального.
     Мета відбіркових конкурсів – залучити українську молодь до формування патріотичної свідомості засобами української масової музики, здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців по всій Україні, зокрема в глибинці, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену.
     На відміну від інших, «Червона рута» залишається єдиним некомерційним фестивалем, який цілеспрямовано підтримує саме молодих ще невідомих українських виконавців. Участь у конкурсах “Червоної рути” не потребує від учасників жодних вступних внесків. Вхід для глядачів є вільним.  
     Відбіркові конкурси пройдуть у шести найпопулярніших музичних жанрах: популярної, сучасної танцювальної, рок, акустичної, іншої музики та українського автентичного фольклору де будуть визначені переможці, які представлятимуть ВОЛИНЬ на фінальних змаганнях восени 2019 р в місті Чернівці, де й народився 30 років тому Фестиваль.
     Волинський обласний відбірковий конкурс фестивалю «Червона рута» відбудеться 9 червня 2018 року в Палаці культури міста Луцька, (вул., Б. Хмельницького, 1).
Координатор волинського відбору: 095 319 40 47, Наталія Кустарник
Завантажити анкету на сайті: WWW.RUTAFEST.ART
Відправити анкету на адресу: CHRUTA@ukr.net; nmckv@ukr.net
Положення фестивалю:/admin/module/spaw2/uploads/files/polozh_ruta_2018_01.pdf









 
Всі права захищено © 2024
Волинський обласний науково-методичний центр культури
Розробка сайту: веб-студія "WebMaestro"